Astazi se implinesc 3 ani de cand prietenul meu din copilarie a intrat in randul ingerilor.
Am vrut sa scriu cateva randuri aici astazi pentru ca nu merita sa fie uitat, dar acum nu imi gasesc cuvintele...!
Alexutz a facut partea din viata mea si a celorlalti parteneri de joaca timp de 20 de ani ... si a plecat fara sa-si ia ramas bun... Niciodata nu voi putea uita cand venea zambind spre mine, ma strangea de umar si ma intreba "Ce faci, Iulica?"!
Nici acum, dupa atata timp, nu imi vine sa cred ca el chiar a plecat si cateodata ma cuprinde un dor de el de parca nu mai pot respira...
Noi ceilalti, vom ramane mereu aproape de parintii sai si vom incerca sa pastram vie amintirea lui Alex pentru totdeauna!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace, scumpul nostru prieten! Noi niciodata nu vom indrazni sa te uitam!
Pagini
▼
miercuri, 17 martie 2010
joi, 4 martie 2010
Bouyourdi-aperitiv grecesc
250g branza Feta
2 rosii
1/2 ardei gras
100g cascaval ras
oregano
chili
2 linguri ulei de masline.
-Se oparesc rosiile 1 min in apa fierbinte, apoi se decojesc si se taie felii.
-Ardeiul se taie fasii mici iar branza cubulete.
-Asezati in forma cate jumatate din fiecare ingredient, apoi presarati oregano si asezati si ultima parte din ingrediente peste care presarati din nou oregano iar de data asta adaugati si chili. La sfarsit, stropim cu uleiul de masline.
-Asezam deasupra o folie de Al si bagam la cuptor la 200C pentru 20-25min. Dupa aceea, scoatem folia si mai lasam inca 10 min.
-Se mananca cu multa paine prajita.
-Este o reteta absolut delicioasa! Iubitorii de branzeturi nu trebuie sa o rateze!
2 rosii
1/2 ardei gras
100g cascaval ras
oregano
chili
2 linguri ulei de masline.
-Se oparesc rosiile 1 min in apa fierbinte, apoi se decojesc si se taie felii.
-Ardeiul se taie fasii mici iar branza cubulete.
-Asezati in forma cate jumatate din fiecare ingredient, apoi presarati oregano si asezati si ultima parte din ingrediente peste care presarati din nou oregano iar de data asta adaugati si chili. La sfarsit, stropim cu uleiul de masline.
-Asezam deasupra o folie de Al si bagam la cuptor la 200C pentru 20-25min. Dupa aceea, scoatem folia si mai lasam inca 10 min.
-Se mananca cu multa paine prajita.
-Este o reteta absolut delicioasa! Iubitorii de branzeturi nu trebuie sa o rateze!