Se poate prepara simpla, de post sau se poate adauga carne si iese ceva si mai bun:D . Eu am preferat de data asta fara carne. O reteta pe care orice incepator poate sa o faca fara nici o grija.
INGREDIENTE:
600g pastai
1 ceapa
1 morcov
2 linguri pasta de tomate
patrunjel
sare, piper
ulei.
Se curata pastaile si se spala bine in apa rece. Se curata ceapa si morcovul apoi ceapa se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica.
Se caleste ceapa bine in putin ulei, se adauga si morcovul ras, pastaile si se completeaza cu apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba pana ce pastaile sunt gata, amestecand din cand in cand in mancarica.
Dupa ce mancarea a fiert, se adauga pasta de tomate si patrunjelul tocat marunt.
Se poate gati si cu carne, aceasta se prajeste, apoi se adauga ceapa si morcovul si se continua reteta de mai sus.