Designul un pic modificat iar reteta o gasiti AICI. Un tort delicios de bun si foarte aromat.
Pagini
▼
marți, 13 noiembrie 2012
miercuri, 7 noiembrie 2012
Crenvursti umpluti
INGREDIENTE:
crenvursti
cascaval
mustar
prosciutto.
Se taie crenvurstii in 2 dar nu de tot. In mijloc dam cu putin mustar apoi punem bucatele mici de cascaval si la final ii legam usor cu feliute de prosciutto.
Ii asezam frumos intr-o tava cu hartie de copt si ii bagam la cuptorul preincalzit pana se topeste cascavalul.
Sunt deliciosi la un mic dejun.
Recipe by Edith.
vineri, 2 noiembrie 2012
Mini tarte cu branza
INGREDIENTE:
un aluat foietaj
50g cascaval sau mozzarella
80g telemea
4 linguri smantana sau iaurt
cateva fire de ceapa verde
piper.
Taiem aluatul in cateva patrate potrivit de mari apoi pe fiecare patratel in parte mai trasam cu ajutorul unui cutitas cate un patrat, dar taietura o facem in asa fel incat sa nu taiem pana jos. In mijloc, intepam din loc in loc cu o furculita.
Separat amestecam telemeaua cu cascavalul si smantana, potrivim gustul cu piper si repartizam aceasta umplutura pe fiecare din patratele facute mai sus. Deasupra asezam ceapa verde tocata marunt si si presaram din nou putin piper.
Coacem tartele in cuptorul preincalzit la 180C pana acestea se rumenesc frumos.
Daca le servim ca aperitive, se pastreaza asa simple. Daca le servim la micul dejun, asezam deasupra fiecarei tarte cate un ou ochi. Sunt foarte bune!
Recipe by Edith.