1 kg de cartofi taiati ca pt prajit dar mai grosi ( pentru a nu se rupe la fiert)
2 linguri de ulei
2 linguri de ulei
2-3 linguri pesmet
sare,
condimente.
condimente.
-Punem o oala cu apa si sare la fiert.
-Cartofii se curata si se taie feliute mai groase, cel putin de 1 cm grosime si se pun in apa, la fiert cca 10 min.
-Nu trebuie sa fiarba pana se sfarama.
- Ii scoatem intr-o tava in care am pus hartie de copt, ii stropim cu ulei si ii amestecam usor .
-Adaugam 2-3 linguri de pesmet si condimente.
-Daca puneti mai mult pesmet,vor fi mai crocanti.
-si le facem vant la cuptor incins , 180-190 grade C pt 40-45 de minute, pana se rumenesc.
Recipe by Anomiss.
dau bine pe farfurie si cred k si in stomacel!
RăspundețiȘtergereO sa'i incerc si eu cu siguranta!!!
puupici cu drag si dor!!!
Bibitzu
Multumesc mult Bibitzu meu scump si drag!
RăspundețiȘtergerePentru cei ce nu stiu, Bibitzu este verisoara mea scumpa si draga care mi-a fost ca o sora de-a lungul anilor.
Te pup draga mea si iti multumesc mult pentru comentariu!