Pagini

vineri, 30 ianuarie 2009

Gulas de vita cu cartofi

500g carne de vita
50g ulei
2-3cepe
2 ardei grasi
1lingura pasta de tomate
200ml vin
300g rosii decojite din conserva
300g cartofi
boia iute
2linguri smantana
sare,piper,verdeata.


-Carnea se taie cubulete apoi se prajeste in ulei.


-Se adauga ceapa tocata marunt.Se mai lasa impreuna cateva minute,apoi se stinge cu apa si se fierbe inabusit pe foc mic 15 min.

-Se pune vinul,se spumeaza si se fierbe in continuare pe foc mic pana se patrunde carnea.Se pun cartofii cubulete,ardei grasi taiati cubulete,sare si apa cat sa le acopere.
-Se fierbe pana cartofii sunt gata.Se pun rosiile cubulete,sucul de rosii si pasta de tomate.



-Se condimenteaza.Se mai lasa pe foc mic inca putin,apoi se adauga verdeata si cele 2 linguri cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu