150g margarina
200g zahar
4 oua
500 ml lapte
1 lingurita bicarbonat
2-3 linguri cacao
300 g faina.
GLAZURA
200 g zahar pudra
2 linguri apa fierbinte
2-3 linguri cacao,ulei.
-Amesteci Galbenusurile cu restul ingredientelor.
-Trebuie sa obtii un aluat omogen,pe care il intinzi in tava unsa si tapetata cu faina.
-Bati albusurile spuma pe baie de aburi impreuna cu 150 g zahar,apoi intinzi peste prajitura,imediat ce o scoti din cuptor.
-Intr-un vas amesteci zaharul pudra,apa fierbinte,cacaua si uleiul.
-Amesteci usor si o intinzi peste prajitura atunci cand se raceste.
Recipe by revista Practic.
Se face ca arata bestial ... yammy! :)
RăspundețiȘtergereO intrebare: blatul de jos e insiropat, nu se coace cum trebuie sau e doar glazura scursa?
Multumesc!
Kroko
nu este insiropat blatul.S-a scurs de la albus.ma bucur ca iti face cu ochiul :)
RăspundețiȘtergereblatul se coace bine numai ca da senzatia ca nu e copt bine pentru ca s-a scurs din albus putin
RăspundețiȘtergereAm inteles, multumesc ... am notat-o, cred ca la week-end o incerc ... iti spun parerea si sa stii ca sunt sincera ;)
RăspundețiȘtergereNumai bine! Fain blog! :)
Kroko
Multumesc!Inca nu este el gata dar pe viitor poate o sa arate mai bine:)
RăspundețiȘtergereAstept rezultatul tau cu prajitura;)
Este mai simplu daca pui albusurile batute spuma cu zahar peste aluat la copt. Am multa practica in realizarea acestui desert. Merge super si cu dulceata de capsuni, gem sau capsuni naturale in spuma de albusuri.
RăspundețiȘtergere