Pagini

luni, 23 februarie 2009

Aripioare de pui cu smantana

 

INGREDIENTE:
500g aripioare de pui
600g smantana
1 ceapa mare
1lingura faina
ulei,sare,piper.




Se prajesc aripioarele separat in ulei incins.
Ceapa se curata,se spala si se taie marunt.Se caleste in ulei ,apoi se adauga faina si se mai amesteca putin.Se toarna 1 pahar de apa si se amesteca bine.
Adaugam smantana,condimentam si lasam sa dea un clocot apoi punem si carnea prajita.
Lasam pe foc sa se mai ingroase sosul si gata mancarica.



5 comentarii:

  1. Cate delicii! De acum inainte sa faci cate o portie si pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca mi-ai spus ca sa stiu sa gatesc pentru trei persoane de acum :) ! Te pupic,Lavinia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce bine arata... ce apetisant e sosul si ce placut contrastul dintre smantana, ulei si patrunjel!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e ulei,e Vegeta presarata:)
    Multumesc tare mult Mononoke!Te pupic dulcic si te mai astept pe la mine! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. http://floridecires7.blogspot.com/2009/02/concurs-lifestyle-blog_25.html
    Concurs! Inscrierile pana maine la 11 am.

    RăspundețiȘtergere