Pagini

miercuri, 4 februarie 2009

Varza de Bruxelles la cuptor

500g varza de Bruxelles,
1 lamaie,
putin ulei,
sare,piper.



-Se curata varza de frunzele uscate sau cu pete maronii.

-Se taie in jumatati si se spala.

-Se asaza in tava,se stropeste cu putin ulei si zeama de la o lamaie.Se sareaza,se pipereaza.Se amesteca bine cu o lingura pentru ca zeama de lamaie va da o aroma super varzucilor :)


-Se baga la cuptor,la temperatura mare , se mai invarte din cand in cand si se lasa pana devin aurii,asa ca in imaginea de mai jos.


3 comentarii:

  1. Mmmmmm... arata bine. Cred c-am sa incerc reteta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti face cu ochiul,Ina :)
    Iti multumesc de vizita si te mai astept!
    Te pupik:*!

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost delicioase! Multumim pentru reteta!

    RăspundețiȘtergere