Pagini

marți, 10 martie 2009

Spaghetti cu carnaciori si sos de rosii





200g carnaciori
spaghetti
1 ceapa
3 catei usturoi
1 conserva de rosii
de 200 g
1 lingura pasta de tomate pentru culoare
ulei de masline
busuioc
sare, piper.


-Fierbem spaghetele, apoi le clatim cu apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele si le lasam la scurs.
-Ceapa tocata marunt o calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul pisat. Adaugam si carnaciorii taiati feliute.
-Dupa ce s-au calit impreuna vreo 3-4 minute, adaugam rosiile din conserva taiate marunt, impreuna cu sosul lor si lingura cu pasta de tomate.
-Potrivim de sare si piper. Adaugam busuiocul si gata sosul.
-Amestecam spaghetele cu acest sos si servim.
-Sunt foarte gustoase si repede de facut :D.
Pofta buna!

9 comentarii:

  1. Ti-am oferit doua premii la mine pe blog!
    Iti doresc o primavara insorita si calduroasa, te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult,Sorina!O sa le ridic cu drag!O primavara frumoasa si tie iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai am terminat si eu de fiert niste spaghete (aveam pofta de paste astazi) si chiar nu stiam cu ce sa le fac. Vroiam sa le fac cu ciuperci si smantana, dar pana la urma le fac dupa reteta ta si mai adaug si ciuperci. Merci! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehehe:) Cu placere ,Lavinia!Sa-mi zici cum sunt la gust cu ciuperci ca sa incerc si eu:) Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte originelle Creation si foarte gustoasä. Ai Idee minunate. Compliment

    Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.culinario.ro/singleView/Spaghetti%20cu%20carnaciori-696.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Hallo Anonim,

    dacä te uiti un pic mai bine, poti constata cä tot Ea a posatt si pe Culinario.

    RăspundețiȘtergere