INGREDIENTE:
4 fileuri de porc
200g smantana
patrunjel verde
sare,piper.
Spalam carnea apoi o prajim in ulei incins.Cand e aproape gata, mai scurgem din ulei ca sa nu fie prea mult si adaugam smantana apoi lasam sa mai fiarba impreuna putin.La sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Miam miam!!!
RăspundețiȘtergereIts look good!!
have a nice day
Chantal
:)Thank you,Chantal! Have a nice day you too!
RăspundețiȘtergereCe bine arata Iulia, mi-ai facut pofta. Cred ca duminica o sa fac si eu.
RăspundețiȘtergere:)Ma bucur ca am reusit sa-ti fac pofta:)Pupici,Nana!
RăspundețiȘtergereHallo Julia,
RăspundețiȘtergerefoarte frumos si gustos.Ca si Paprikasch numai cä nu cu Pui. yummmm......
hallo,jacob!
RăspundețiȘtergeremerci mult!