Pagini

sâmbătă, 9 mai 2009

Pulpe de pui cu ciuperci si cartofi

 

INGREDIENTE:
3 pulpe de pui
400g ciuperci
rosii din conserva cu sos
7 cartofi
sare,piper
delikat
patrunjel verde.



Curatati si spalati pulpele apoi faceti 3 crestaturi in fiecare.
Turnati putin ulei in tava,apoi asezati rosiile taiate cubulete si sosul lor.Deasupra asezati pulpele iar pe langa ele asezati cartofii taiati feliute si ciupercile spalate si curatate.Condimentati si bagati la cuptor pana se rumenesc asa cum va place.La sfarsit adugati patrunjel verde tocat marunt.
Iese foarte bun,mai ales ca ciupercile lasa zeama care da o aroma minunata si cartofilor si pulpelor de pui.




3 comentarii:

  1. andreea zaragoza13 mai 2010 la 11:07

    pare foarte bun :) chiar acum ma duc sa incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. am gatit azi o reteta simpla si delicioasa, sunt foarte multumita:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, sper sa-ti iasa un deliciu!

    Cristina, ma bucur tare mult! Pupici!

    RăspundețiȘtergere