Pagini

luni, 11 mai 2009

Salata de cartofi cu rosii

 


INGREDIENTE:
600g cartofi
3 rosii
sos de usturoi facut din 5 catei usturoi,delikat,ulei de masline si 200g smantana
sare,piper
patrunjel verde.




Se fierb cartofii, se lasa apoi sa se mai racoreasca si se amesteca cu rosiile taiate felii.
Intre timp preparam sosul de usturoi si il amestecam si pe acesta.
Am ornat cu patrunjel verde tocat marunt.Foarte buna si consistenta!



2 comentarii:

  1. miar placea sa stiu cum ai facut sosul de usturoi!!!
    Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Luis! Sosul il prepar astfel: pisez bine cateii de usturoi,torn putin delikat pentru gust si 2-3 linguri ulei de masline apoi frec amestecul pana devine ca o pasta.
    La urma adaug smantana si omogenizez.
    Foarte bun sa stii. E bun nu numai la aceasta salata ci si in alte combinatii...friptura, cartofi prajiti. Depinde de gustul fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere