3 vinete
2 cepe
200g carne tocata amestec vita+porc
30g orez
3 linguri pasta de tomate
1 ou
delikat
sare,piper
putin cimbru
patrunjel verde
ulei
-Spalam vinetele,apoi le taiem in 2 pe lung.Miezul il scoatem cu ajutorul unei linguri si il tocam marunt.Ceapa si ea va fi tocata marunt iar impreuna cu miezul de vanata se pune la calit in putin ulei.
-Se aduga si carnea,orezul,pasta de tomate,condimentele,patrunjelul verde tocat marunt si se baga la 180C pana cand orezul si carnea sunt fierte.
-Cand sunt aproape gata,spargem oul intr-un castron,il amestecam cu delikat si patrunjel verde uscat apoi ungem vinetele si mai lasat la cuptor inca 10 minute.
si atzi papat si vanata sau numai umplutura...ca am facut si eu acuma vreo saptamana si baiatu' meu a mancat numai umplutura(care de altfel era f buna)?
RăspundețiȘtergere:-??
S-a papat tot! Si plus de asta a fost si foarte apreciata!:)
RăspundețiȘtergereei...noroc...Allen a zis ca ce atata leguma:))
RăspundețiȘtergereIulia, pe blogul meu te asteapta niste premii, te rog sa treci cand poti. Te pup.
RăspundețiȘtergereElisa,iti multumesc pentru premii si pentru ca te-ai gandit la mine cand ai oferit premiile.O sa le ridic chiar astazi!Pupici!
RăspundețiȘtergereAzi incerc si eu aceasta reteta, revin cu amanunte, daca mi-a placut sau nu.
RăspundețiȘtergereMa bucur ca o vei incerca! Astept impresiile!
RăspundețiȘtergerems pt reteta, a iesit un deliciu, eu am servit cu iaurt pt ca e cam gretoasa fara ,mai ales pt cei care au probleme cu ficatu.nu stiu poate merge facuta si cu piept de pui ?
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ai revenit :) si ma bucur ca ti-a placut!
RăspundețiȘtergereCred ca ar merge si cu piept de pui...depinde de gustul pe fiecare il are.
Te mai astept!
Iulia, individa asta ne fura pozele cu retete. Uite aici poza cu vinetele: http://gatindcumira.blogspot.com/2009/08/vinete-cu-ton-si-mozzarella.html Am gasit si eu unele dintre pozele mele pe blogul ei. Raporteaz-o si tu: http://foodblogcommunity.blogspot.com/2009/08/google-si-dreptul-de-copyright.html
RăspundețiȘtergereAla, merci mult de informatie! Pupici!
RăspundețiȘtergereAm intrat si am vazut, insa din pacate nu ii pot lasa comentariu!
Bineinteles ca o voi raporta!
Multi pupici si merci inca odata!
reteta mea preferata.
RăspundețiȘtergerete asteapta un premiu la mine pe blog. pupici
hmmmmmm,tocmai de am dat de blogul tau,aceasta fel de mancare il pregatesc si eu,un pic mai tarziu,vroiam doar s aspecific,ca e f buna si cu carnat si putin kaiser,taiate ffffff marunt,nu neaparat cu carne tocata :)
RăspundețiȘtergereIna, multumesc pentru premiu! Ma bucur ca te-am atins la suflet cu reteta asta :)!
RăspundețiȘtergereGabriela, sunt sigura ca iese buna si cum spui tu. Voi incerca data viitoare sa fac asa cum ai zis. Ceva nou in bucataria mea este bineprimit oricand. Pupici!