4 morcovi
6 cartofi
150g mazare
150g fasole verde
1 ardei gras
bulion
ulei
sare, piper
patrunjel verde.
-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete si felii.
-Acoperim cu apa fierbinte, condimentam si dam la cuptor la foc mic.
-Cand e aproape gata, adaugam bulionul si mai lasam putin.
-Dupa ce e gata ghiveciul, condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.
Recipe by Edith.
5 comentarii:
Sa va fie de bine ;)
Pupici!
Multumim, multumim :) !
Pup!
ce bine arata:D
Buna Iulia! Merci mult de vizita si de gandurile frumoase la adresa mamei mele. Iti doresc numai bine si te mai astept pe la mine. Pupici de peste ocean!
Ma bucur ca iti place, Iulia!
Davella, cu mare placere! Cu siguranta te voi mai vizita! Pupici!
Trimiteți un comentariu