Pagini

luni, 3 august 2009

Sos de rosii si ciuperci

1 conserva mica de ciuperci
2 cepe
1 conserva rosii in sos
patrunjel verde
sare,piper.




-Curatam, spalam si taiem marunt cepele, apoi le calim impreuna cu ciupercile in putin ulei.
-Adaugam si rosiile taiete marunt, condimentam si mai lasam sa dea cateva clocote.
-La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.
-Noi l-am servit deasupra unei portii de piure. Este foarte gustos!

6 comentarii:

  1. Arata foarte bine. Eu cred ca merge si la paste acest sos. Am sa-l incerc deoarece imi plac ciupercile mult, mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta merge si la paste. Ma bucur ca iti place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata minunat ! Treci pe la mine dupa un premiu ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca iti place,Ala :) !
    Mai acush trec si pe la tine ;)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. pare simplu de facut, si tot la combinatia cu piure ma gandeam si eu... ma duc sa cumpar ingredientele.. multam!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da...e simplu si bun:)Cu mare placere!
    Astept sa-mi spui daca ti-a placut!

    RăspundețiȘtergere