Pagini

miercuri, 21 octombrie 2009

Supa imperiala

100g unt moale
100g parmezan ras
100g faina
100g gris
7 oua
supa de pui
nucsoara
sare, piper.




-Amestecam ouale cu parmezanul ras, apoi adaugam untul.
-Se inglobeaza si faina, grisul, nucsoara, sarea si piperul.
-Omogenizam compozitia cu ajutorul mixerului.
-Compozitia rezultata se intinde in tava tapetata cu hartie de copt.
-Lasam timp de 12 minute, in cuptorul preincalzit, la 200C.
-Dupa ce scoatem blatul din cuptor, taiem cubulete de aproximativ 1cm.
-Facem o supa de pui (eu am avut niste aripioare pe care le-am fiert cu legumele: morcov, ceapa, telina, patrunjel, 2 rosii, leustean), pe care apoi o strecuram si o amestecam cu patratelele de aluat.
-Mai lasam 4-5 min pe foc sa mai traga un clocot impreuna.
-Se serveste calda!
Este nemaipomenit de gustoasa!


-Recipe by Maya.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu