Smantana ajuta ca sosul rezultat sa fie unul delicios pentru papilele noastre care abia asteapta sa fie gadilate cu acest gust!
500g piept de pui
paprika, delikat
1 ramura de rozmarin
3 linguri smantana
sare, piper
ulei de masline.
-Spalam carnea, apoi o batem putin ca la snitel.
-In tava unsa cu putin ulei de masline, asezam carnea, turnam putina apa, apoi condimentam cu toate condimentele din reteta si la urma, pe fiecare bucata asezam cate o lingura de smantana si ramurica parfumata de rozmarin.
-Din cand in cand, mai stropiti carnea cu sosul lasat. Iese delicios!
3 comentarii:
Eu stiam reteta asta insa fara smantana am sa vad cum e si cu smantana
Draga Iulia, te asteapta un premiu la mine pe care il meriri si ti-l ofer din tot sufletul ! O zi buna! Cami
Salut! Iese destul de bun si cu smantana! Delicios!
Cami, multumesc frumos de premiu! O sa incerc sa-l ridic...asta daca voi putea sa intru pe blogul tau. Te pup dulce, Cami draga mea!
Trimiteți un comentariu