Pagini

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Platou cu pilaf si legume

O idee simpla si colorata pentru orice fel de fripturica: pilaf cu legume.

Ne trebuie urmatoarele ingrediente:
200g orez
1 ceapa
1 morcov
1 broccolli
1 conserva mica de porumb
sare, piper.


Calim ceapa in putin ulei iar dupa ce devine sticloasa adaugam orezul spalat bine si apa(de 3 ori cantitatea orezului). Lasam sa fiarba la foc mediu pana este gata. Condimentam si luam vasul de pe foc.
Dupa ce e gata pilaful, il asezam pe un platou apoi deasupra asezam morcov ras, broccolli oparit putin in apa fiarta si boabe de porumb gata fierte din conserva. Este o garnitura foarte, foarte gustoasa si foarte aratoasa!
Sper sa va placa la fel de mult cum ne-a placut noua!


5 comentarii:

  1. l-ai putea numi:sanatate si culoare!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, Alison:)! Dar asta e si pentru iubitorii de broccolli si din cate stiu eu, nu sunt prea multi:D. Eu una l-as manca din orice pozitie:D. Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ingenioasa prezentarea ta.Faina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc tare mult! Ma bucur ca va place platoul meu :D!

    RăspundețiȘtergere