miercuri, 2 martie 2011

Un nou concurs si un bun ajutor in bucatarie


Revin cu noutati frumoase pentru voi toti ce imi sunteti aproape zi de zi si pentru care gatesc cu drag atatea bunatati care sper ca va merg direct la inima.

Cei de la ElectroFun s-au gandit sa va ofere un mic ajutor in bucatarie…este vorba de mini robotul de bucatarie SINGER® SPM 400. Un robot multifunctional, foarte practic si util in orice bucatarie. Desi ocupa un spatiu foarte mic, indeplineste aproape toate functiile unui robot de bucatarie, astfel:

- Tocare/maruntire – 2 lame de inox si un bol incapator de 750 ml; prelucreaza orice tip de zarzavat in cateva secunde

- Feliere/razuire – disc cu 3 accesorii de inox (razuire grosiera, razuire fina, feliere), usor de schimbat si de curatat; tub de alimentare in capac

- Pasare – blender de mana din inox; datorita tijei de inox, acesta poate fi folosit inclusiv la pasarea ingredientelor fierbinti (supe-crèma)

- Mixare – 2 teluri de inox

- Framantare – 2 spirale de inox pt orice tip de aluat

Cu o putere maxima consumata de 400 W si 2 viteze de lucru, mini-robotul SINGER® SPM 400 preia munca de rutina a celui care gateste, lasand loc creativitatii.

Acest produs poate fi achizitionat de pe site-ul ElectroFun.






Spre finalul acestei prezentari, va anunt cu mare bucurie ca prietenii nostri de la ElectroFun va ofera sansa de a participa la un concurs cu premii irezistibile!

Ti-a placut prezentarea produsului? Ai si tu unul asemanator acasa? ElectroFun te provoaca sa trimiti poze cu preparatele pe care le poti realiza cu un produs asemanator (chiar daca nu este de la acelasi producator) si poti castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de lei! Perioada de desfasurare a concursului este 2-16 martie 2011. Pune-ti imaginatia si iscusinta la lucru! Se vor premia cele mai reusite, dar si simpatice preparate.

Mai multe detalii gasesti AICI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani si un 8 Martie plin de sanatate si fericire!

Unknown spunea...

Gina iti multumesc frumos! Sa ai o primavara frumoasa cu cat mai multe bucurii!