Un aperitiv delicios. Mi-a iesit un pic cam sarat si deaceea a mers de minune langa o bere pe masa:D. Trebuie neaparat gustat baconul inainte de a adauga sare peste el. Este deja sarat si probabil nu ar mai trebui sare.
INGREDIENTE:
15 bucati sparanghel verde
15 felii bacon
15g unt
1/5 lingurita zahar
1 felie de lamaie
ulei de masline
piper
sare.
Curatam sparanghelul si il spalam bine. Il punem apoi la fiert in apa clocotita maxim 3-4 minute impreuna cu zaharul, untul si felia de lamaie.
Dupa ce il scoatem din oala, il lasam un pic sa se raceasca apoi invelim fiecare bucata intr-o feliuta de bacon.
Asezam in tava si piperam. Cine mai doreste si sare, poate adauga un pic.
Stropim cu ulei de masline si dam in cuptorul preincalzit la 200C pana se rumeneste asa cum dorim.
Noua ne-a placut tare mult! Absolut delicios! Daca gasiti sparanghel in piata, sa nu-l ocoliti!
Hihi... sa tot am o zi frumoasa azi.. am papat la zazu sparanghel, acum tura doua la tine... demential arata !! ador combinatia cu bacon !! o zi faina
RăspundețiȘtergerearata grozav ! imi inchipui ce succes au avut !
RăspundețiȘtergereAm venit sa mai pap la tine o portie de sparanghel si bacon.. tare bun e ! pupici
RăspundețiȘtergereIulia,premii virtuale simpatice te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergereThank you for another essential article. Where else could anyone get that kind of information in such a complete way of writing? I have a presentation incoming week, and I am on the lookout for such information.
RăspundețiȘtergereWeb Hosting | Web Design
Am facut aseara reteta. E super!
RăspundețiȘtergereyummyy ! arata delicios ! :D
RăspundețiȘtergere:) Delicios a mai fost sparanghelul asta! Imi pare rau ca nu l-am incercat mai devreme!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca v-a placut si va servesc cu mare drag pe toti cu cate o portie!