O reteta plina de arome si cu un gust minunat!
INGREDIENTE:
1 ananas
inghetata de nuci
coaja rasa de portocala
2 linguri miere de albine
ghimbir macinat
scortisoara.
Curatam ananasul de coaja, il taiem felii rotunde apoi scoatem miezul fiecarei felii deoarece este un pic cam tare. Turnam peste ananas mierea, scortisoara si ghimbirul macinat si amestecam astfel incat sa se repartizeze egal pe feliile de ananas. Se lasa la rece in frigider cca 3 ore. Eu l-am lasat o intreaga noapte.
Se scoate din frigider si se pun feliutele direct pe grill-ul incins. Se lasa sa se rumeneasca frumos pe fiecare parte apoi se scot intr-un castronas.
Se servesc cate doua feliute cu inghetata de nuci si coaja rasa de portocala.
Absolut delicios!
Oh, che delizia, che tentazione!!! Un saluto da Roma, Italia!
RăspundețiȘtergereexcelenta combinatie! imi place foarte mult ananasul! :*
RăspundețiȘtergerece delicii ai gatit....Sunt mare fan inghetata! Pup
RăspundețiȘtergereCe bun este!!!Yummy, arata fff bine!Pupici!
RăspundețiȘtergereArata grozav de bine !!!
RăspundețiȘtergereo combinatie extraordinara!
RăspundețiȘtergereCe minunatie de desert! Pupici
RăspundețiȘtergereMa bucur asa de mult ca va place!
RăspundețiȘtergereA fost extraordinar de bun....si niste arome de iti lasa gura apa nu alta!