Pagini
▼
joi, 22 martie 2012
Risotto cu mazare
Ingrediente:
2 cani orez
1 ceapa
1 morcov
1 cana mazare (conserva)
100g cascaval ras
sare, piper
2 linguri ulei.
Pentru decor:
cascaval ras
morcov (conserva)
patrunjel verde.
Preparare:
Tocam ceapa marunt iar morcovul il dam pe razatoare. Orezul il spalam in mai multe ape.
Calim ceapa impreuna cu morcovul in putin ulei iar cand ceapa devine sticloasa adaugam orezul dupa care completam cu apa. Amestecam bine si turnam apa pe masura ce orezul o absoarbe.
Dupa ce orezul e fiert, adaugam si mazarea. Ea nu trebuie mult fiarta fiind din conserva. Daca aveti mazare proaspata o adaugati impreuna cu orezul la inceput.
La sfarsit potrivim gustul de sare si piper si adaugam cele 100g de cascaval ras.
Eu am aranjat acest risotto cu ajutorul unor forme de inox si l-am ornat cu morcov, cascaval ras si patrunjel verde.
bun bun bun
RăspundețiȘtergereArata tare apetisant!
RăspundețiȘtergere:) Este foarte bun! Delicios!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos ti-a iesit si sunt sigura ca este si gustos!
RăspundețiȘtergereSarbatori Fericite!
Arata foarte bine. De ce nu te inscri la master chef. Chiar ai talent.
RăspundețiȘtergereVa multumesc! Da. A fost tare bun!
RăspundețiȘtergereLa master chef nu prea am cum sa ma inscriu deoarece nu stau in Romania si din aceasta cauza ar fi tare dificil.