Pagini

luni, 12 ianuarie 2009

Ciuperci umplute




Ciuperci albe-mai marisoare,
1 ceapa,
3 catei de ustroi,
1 rosie-marime medie,
125 g prosciutto cotto,
1 legatura mica de patrunjel,
125 smintina subtire,
cascaval ras,
ulei de masline,
sare ,piper .





Se spala si se curata ciupercile.Se indeparteaza coditele,dar se pastreaza si se toaca.
Se toaca ceapa , ustroiul si patrunjelul.Rosia se curata de coaja si simburi si se taie cuburi.Sunca se taie maruntel.
Se pune ceapa la prajit,in ulei de masline.
Cind ceapa devine aurie se pun coditele tocate si ustroiul,se lasa putin la prajit.
Se pune si suncasi se mai lasa putin la prajit.
Se adauga rosia si patrunjelul tocat si se mai lasa 1-2 minute la foc moderat.
Se toarna smintina si se lasa putin sa scada.Se pipereaza.
Cu aceasta umplutura,se umplu ciupercile.
Se pune deasupra cascaval ras,si se da la cuptor,la 200C.
Le lasati la rumenit.
Recipe by Maya.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu