300g faina,
150g zahar,
1 pliculet zahar vanilat,
2 galbenusuri,
200g unt,
3 linguri cacao,
2 linguri frisca.
150g zahar,
1 pliculet zahar vanilat,
2 galbenusuri,
200g unt,
3 linguri cacao,
2 linguri frisca.
-Se framanta un aluat care se imparte in 2 parti.
-Prima parte se framanta cu cacao iar cealalta,cu frisca.
-Se fac 2 bile care se pun separat in folie si se tin 60 min. la rece.
-Din cele 2 aluaturi se intind 2 foi care se suprapun,se ruleaza,se pun in folie si se baga iar la rece pentru 60min.
-Cuptorul se incinge la 180 grade.
-Din cele 2 aluaturi se intind 2 foi care se suprapun,se ruleaza,se pun in folie si se baga iar la rece pentru 60min.
-Cuptorul se incinge la 180 grade.
-Din rulou se taie feliute care se coc cca 12 minute.
SFAT: aluatul se poate taia fasii lungi si se poate aseza in forma de sah.
SFAT: aluatul se poate taia fasii lungi si se poate aseza in forma de sah.
-Recipe by Sava Laura.
Bine te-am gasit, Iulia! :)
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru spiralele adorabile!
Ti-au iesit perfect si te pup pentru ca le-ai incercat! :)
...ar trebui sa le incerc si eu intr-o zi...cu soare! :P
Mult succes in continuare...si cu gatitul si cu blogul! ;)
Bine ai venit pe la mine,Laura!Multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase:*
RăspundețiȘtergereDe saptamana viitoare "cica" intram la regim ca am cam luat in greutate amandoi asa ca mai mult ca sigur voi posta retete de salate pe blog:)
Te pupik si eu dulce , dulce...si un pupik pentru Bogdi:*