Pagini

luni, 6 aprilie 2009

Aripioare cu crusta crocanta

 

INGREDIENTE:
500g aripioare
pesmet
1 ou
usturoi pisat
ulei
sare,piper.


Eu am fiert aripioarele,apoi le-am scos si le-am lasat putin sa se raceasca.
Intre timp am batut oul,apoi i-am adaugat usturoiul pisat,sare,piper si putin delikat.Am omogenizat bine.
Apoi fiecare aripioara in parte am dat-o prin ou,apoi prin pesmet si am pus la prajit in ulei incins.Foarte bune!





8 comentarii:

  1. Ti-a mai ramas?:)Mi foame.Duminica am prestat si eu aripiare,insa eu le trec prin faina,paprika,piper,sare,si le prajesc in ulei.Te pup.O zi faina

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos, trebuie sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-a mai ramas din pacate:).E prima oara cand le-am facut asa:) si nu cred ca va fi ultima oara pentru ca ne-au placut tare mult.Nici cu faina nu am facut niciodata.Eu le bagam la cuptor de obicei,dar o sa incerc si cu faina intr-o zi.Te pupic si eu.O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vicky,sa stii ca nu o sa-ti para rau daca le incerci.Sunt foarte bune,alaturi de o salata verde si cartofei.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mm buuuun de tot! Arata taaar bine! :)
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca iti plac, Edith!Sunt tare bune la gust.
    Te pupic si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. tare bune aripioarele...asa am m-ai facut si eu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da intr-adevar sunt tare bune! Delicioase pot spune!

    RăspundețiȘtergere