Pagini

luni, 6 aprilie 2009

Cartofi copti cu usturoi

 


 INGREDIENTE:
500g cartofi
5 catei usturoi
rozmarin
ulei de masline
sare,piper,delikat.



Am curatat cartofii,i-am spalat si taiat cubulete.
I-am amestecat cu celelalte ingrediente...



 

...i-am uns cu ulei de masline,am presarat usturoi pisat si i-am condimentat.Dupa ce i-am pregatit,i-am asezat in forma.



 

I-am bagat la 190C si i-am lasat pana s-au rumenit asa cum i-am vrut.





Aromati si deliciosi.


6 comentarii:

  1. Am lansat un concurs pe care il gazduiesc la mine, poate vei dori sa participi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc,Laura!O sa trag o privire chiar acum.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. I-am acut si eu in seara asta, au iesit deliciosi. Maine seara urmeaza cei cu smantana

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea, ma bucur tare mult ca au fost pe gustul tau! Sper ca si cei cu smantana sa-ti placa! Pupici si te mai astept pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un blog foarte frumos si interesant ! Scrie-ne si cateva retete cu mancaruri nemtesti !

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc din suflet!
    Uite ca nu m-am gandit prea des la acest lucru dar o sa fac tot posibilul sa va incant si cu retete nemtesti, cu toate ca la ei se consuma foarte mult McDonalds si vestitii carnati :D.

    RăspundețiȘtergere