Pagini

luni, 6 aprilie 2009

Mancare de ciuperci cu praz si carne de porc

 


 INGREDIENTE:
500 g ciuperci
1 praz
500g carne de porc
2 linguri ulei
2 linguri de faina
300g smantana
supa de legume
6 castraveti murati
sare,piper.



Se curata ciupercile si prazul.Se spala, apoi prazul se taie in inele.
Se taie si carnea cubulete,apoi se prajeste in ulei.Cand este gata, se scoate si in uleiul ramas calim prazul si ciupercile.





 
 
 

 





Se amesteca faina cu 1/4 l apa,smantana si supa de legume.
Turnati acest amestec peste ciuperci si praz.Lasati sa fiarba la foc mic cca 15 min.
Se adauga apoi si castravetii murati taiati felii, si carnea prajita.Mai lasati putin pe foc.





Noua ne-a placut.La gust se aseamana cu ciulamaua de ciuperci.

2 comentarii:

  1. Dupa o perioada in care am lipsit, am trecut si eu pe la tine sa vad ce bunatati ai mai facut si mancarica asta m-a atras cel mai mult! Cred ca este tare buna! Trebuie sa o incerc ca tare mult imi face cu ochiul!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hallo,Lavinishor! Sa stii ca e tare buna mancarica. Daca iti place ciulamaua de ciuperci, sigur o sa-ti placa si mancarica asta.Te pupic dulcic si pe tine si pe mica ta printesa!

    RăspundețiȘtergere