Pagini

marți, 8 septembrie 2009

Friptura din piept de pui

500g piept de pui
4 linguri sos de soia
delikat
rozmarin
ulei de masline
sare, piper.



Spalam pieptul de pui, apoi il batem ca la snitel.
Condimentam,presaram rozmarinul deasupra carnii si il asezam in tava unsa cu putin ulei de masline.
Turnam sosul de soia si bagam la cuptor la foc potrivit pana este gata.
Absolut delicios!

5 comentarii:

  1. Cred ca este foarte aromata. O combinatie excelenta Mediteraneano-Asiatica (rozmarin & ulei de masline + sos soia)

    Excelent.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca in descriere nu scrie unde se pune rozmarinul.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca arata delicios...eu ador rozmarinul in mancare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Friptura este foarte delicioasa, iar rozmarinul se presara deasupra carnii inainte sa fie bagata in cuptor:) !
    Scuze ca am omis acest lucru.O sa modific maine.
    Ma bucur ca v-a incantat fripturica! Sper sa o incercati!

    RăspundețiȘtergere