Pagini

miercuri, 9 septembrie 2009

Fasole cu carnati afumati

2 conserve mari fasole
2 cepe
3 linguri pasta de tomate
5 carnati afumati
sare, piper
delikat, boia dulce
2 frunze dafin
patrunjel verde.



-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa.
-Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta.
-Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt gata, ii lasam deoparte.
-Adaugam pasta de tomate, carnatii si mai lasam cateva minute. Daca e prea lichida mancarea, ingrosam cu putina faina dizolvata in apa.
-La sfarsit condimentam cu patrunjel verde tocat marunt...si gata mancarica.
Foarte simplu si foarte bun!

10 comentarii:

  1. auci asta e mancare cu 3000 de calorii da care e asa buna :) si noi o facem des, dar umpic altfel :) da r tare buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e chiar de 3000:), dar intr-adevar e foarte buna!

    Dana, multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaii m-ai innebunit! Arata extraordinar Iulia :) De unde iau eu carnati afumati in Suedia? :/ Mi s-a facut o pofta...

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Ma bucur ca iti place, Poppy!
    Si noi ne-am cam chinuit cu acesti carnati pana i-am gasit, dar sper sa gasesti si tu in cele din urma!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata minunat ! Imi ploua in gura deja :)

    RăspundețiȘtergere
  6. este foarte buna cat despre carnati afumati in suedia se gasesc la magazinele de iugoslavi daca aveti prin preajma.va pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Ala, ma bucur ca iti place cum arata si ma bucur ca am reusit sa-ti fac pofta:)! Pupici!


    Alyna, pupici din partea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu mare placere Danut! Te mai astept si la alte bunatati de pe aici!

    RăspundețiȘtergere