Pagini

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Piept de pui in sos

2 piepti de pui
1 ceapa rosie
100ml smantana
50ml vin alb
1 lingura faina
1 lingura mustar simplu
1 conserva mica de ciuperci
sare, piper
patrunjel verde.




-Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul.
-Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic.
-Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute.
-Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustarul si ingrosam putin sosul cu o lingura de faina dizolvata in putina apa.
-Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu