2 pulpe de pui
1 lingurita capere
1 conserva mica de rosii
1 dl vin alb
1 lingurita oregano uscat
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
supa de legume
sare, piper.
-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam.
-Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim.
-Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic.
-Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam.
-Le lasam impreuna inca 10 minute.
A iesit delicios! Am servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.
Isa, iti multumesc si pentru aceasta reteta! Este super bun!
Cu mare placere Iulia.
RăspundețiȘtergereO zi excelenta!
:) Multumesc! La fel si tie!
RăspundețiȘtergeresuper bun!
RăspundețiȘtergereIntr-adevar bun, bun!
RăspundețiȘtergerecand te referi la capere cum adica proaspete? eu pot sa le gasesc doar in otet sau in sare! merci!
RăspundețiȘtergereUnde anume ai vazut ca am scris capere proaspete? Nu am folosit decat din acelea conservate la borcanel.
RăspundețiȘtergerenu ai scris capere proaspete, am uitat eu sa pun o virgula! :))))))))
RăspundețiȘtergereAm inteles:))
RăspundețiȘtergere