Pagini

marți, 27 octombrie 2009

Piept de pui crocant

500g piept de pui
2 oua
delikat
sare, piper
pesmet.





-Am taiat fiecare piept in doua, apoi le-am batut ca la snitele, le-am condimentat, le-am dat prin ou batut, apoi prin pesmet si in cele din urma le-am asezat in tava unsa cu putin ulei.
-Le-am lasat la cuptor la foc potrivit pana s-au rumenit asa cum ne place.
-De servit le-am servit cu sos de smantana si usturoi si cartofi natur.
Foarte, foarte gustos!!!

2 comentarii:

  1. vai sa stii ca vazuem ceva asemanator la tv chiar alaltaieri,si ma batea gabdulsa incerc.
    Acuma ca am vazut la tine pe blog sigur incerc si eu pe week end!
    Sugestie se pot pune fasii de piep pe frigarui si le pregatesti asa la cuptor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti urez pofta buna de pe acum! Sa stii ca este foarte gustos!

    Da, imi inchipui ca iese minunat si la cuptor. Cu siguranta voi incerca si varianta asta pe viitor! Pupici, Gabi!

    RăspundețiȘtergere