Pagini
▼
vineri, 21 ianuarie 2011
Pachetele delicioase
Ingrediente:
aluat foietaj
2-3 rosii
ciuperci din conserva
cascaval ras
1 ou
1 lingura de lapte
oregano
sare, piper.
Desfacem aluatul de foietaj, il taiem in doua pe lung, apoi portionam din nou, de data asta pe latimea aluatului astfel incat sa ne iasa mici dreptunghiuri.
Pe fiecare bucatica de aluat asezam cate o feliuta de rosie.
Deasupra asezam ciupercile din conserva, spalate si scurse bine de apa, condimentam iar la final adaugam cascavalul ras.
Separam galbenusul de albus. Amestecam bine galbenusul cu o lingura de lapte iar albusul il batem bine cu o furculita pana se desprinde usor.
Ungem varfurile fiecarei bucati de aluat si le strangem deasupra feliilor de rosii. Presam un pic cu degetul astfel incat sa ramana bine lipite.
Dupa ce am terminat de impachetat, ungem fiecare pachetel cu amestecul de galbenus si lapte.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem pana sunt gata si s-au rumenit frumos.
Sunt excelente!
Hmmm, ce bine arata... iau unul si-l tin pentru miine, ca azi cu pap cu out si brinzica... Pupici si-o zi buna !
RăspundețiȘtergerece bine arata, buuuune buuune :) zilele trecute am facut si eu ceva asemanator, doar ca nu le-am impachetat.
RăspundețiȘtergereun weekend placut!
Ce idee faina! Simplu, rapid si foarte gustos, nu-i asa? ;-)
RăspundețiȘtergereArata delicios, o sa-i arat mamei postul poate imi face si mie. Si daca nu, fac eu si gata.Sper sa iasa la fel de bune pe cat arata.
RăspundețiȘtergereDelicios! O sa incerc si eu. Dar cred ca o sa folosesc marar proaspat in loc de oregano. Mi se pare ca ciupercile merg cel mai bine cu marar.
RăspundețiȘtergereDelicios! voi incerca si eu reteta. Dar cred ca in loc de oregano o sa folosesc marar proaspat. Mie imi place foarte mult combinatia ciuperci-marar.
RăspundețiȘtergereImi place cum arata!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca va plac aceste pachetele! Sunt de efect si absolut delicioase! Zici ca sunt un fel de mini pizza dar cu foietaj.
RăspundețiȘtergereVa pup cu drag pe toti!