Pagini

vineri, 2 martie 2012

Salata de legume si branza




Va prezint o salata pe care o mananc mereu cu aceeasi placere. Este foarte gustoasa si in acelasi timp si consistenta.


Ingrediente:
salata verde
1 rosie
3 ciuperci albe
boabe de porumb(conserva)
boabe de fasole rosie(conserva)
100g branza telemea
sare, piper
ulei.


Eu procedez in felul urmator: desfac o conserva de boabe de porumb, le rastorn intr-o sita, le clatesc bine sub jet de apa rece, le las la scurs aprox 5 minute apoi le asez frumos intr-un bol. La fel procedez si cu conserva de fasole. Le amestec impreuna, condimentez cu sare, piper si o lingura de ulei apoi le pastrez la frigider. Din acest amestec imi ies 3-4 salate. Se pot pastra foarte bine 2-3 zile la rece.





Curatam si spalam bine legumele, taiem salata verde marunt, o asezam in farfurie, asezam peste ea si ciupercutele taiete felii, la fel si rosiile, branza taiata cubulete iar deasupra asezam cateva linguri din amestecul de porumb si fasole. Condimentam cu sare si piper, turnam 2-3 linguri de ulei si gata salatica.
Este delicioasa!



6 comentarii: