INGREDIENTE:
1 caserola de aripioare si pulpe de pui gata condimentate
200g ciuperci din conserva
7 rosii cu sos propriu
ulei de masline
sare,piper
patrunjel verde.
Turnam putin ulei de masline, apoi turnam sosul de rosii si rosiile cubulete.Peste rosii asezam ciupercile,apoi carnea si dam la cuptor la 180C.
Din cand in cand mai scoatem tava din cuptor si cu ajutorul unei linguri turnam sos peste carne.
12 comentarii:
Mai, mai, mai...mai pune o farfurie la masa ca am venit...nu face desert ca aduc eu! hahaha
XO, Nina
Yammy! Arata foarte bine si imi place ca nu faci economie de verdeata! Cred ca au o aroma foarte placuta de la verdeata! Pupici!
mvai, ce fel arataaaa! mi-ai facut o poftaaa!:D
Iulia, arata foarte bine puiul, plin de culoare :)
Gata,Nina,am pus si te astept! Oricum desert nu faceam daca stiam ca vii ;) Pooop!!!
Ma bucur ca iti place,Lavi! Cu verdeata e alta poveste...eu pana acum am folosit doar patrunjel normal,insa am cumparat patrunjel cret si e asa de aromat...hmmm...si mai ales ca e si sanatos ... de ce nu?:)
Diamond,ma bucur ca iti place! Si sa stii ca este si foarte bun!:*
Multumesc,Diviana!Ma bucur ca iti place!Te pupic:*!
Super ! Foarte bine arata. Nu-mi plac mie aripioarele, dar cred ca ar merge si numai cu pulpite ;) Am notat reteta.
Multumesc frumos,Ala!Ma bucur ca iti place!Sigur ca merge doar cu pulpite:) Te pooop!!!
Nu am mai trecut pe la tine ce-i drept, dar te urmaresc asa din umbra si am vazut ca ai facut numai bunatati! Super apetisanta mancarica! Si mie imi place patrunjelul cret si cum nu gasesc in piata imi pun in fiecare an seminte in jardiniera.O saptamana frumoasa!
Multumesc tare mult,Flor! Ma bucura vizita ta! Mii de pupici si o saptamana frumoasa iti doresc si eu ! :*
Trimiteți un comentariu