marți, 1 decembrie 2009

Piept de pui cu paprika si smantana

Este o friptura destul de simpla si foarte, foarte gustoasa!
Smantana ajuta ca sosul rezultat sa fie unul delicios pentru papilele noastre care abia asteapta sa fie gadilate cu acest gust!




500g piept de pui
paprika, delikat
1 ramura de rozmarin
3 linguri smantana
sare, piper
ulei de masline.



-Spalam carnea, apoi o batem putin ca la snitel.
-In tava unsa cu putin ulei de masline, asezam carnea, turnam putina apa, apoi condimentam cu toate condimentele din reteta si la urma, pe fiecare bucata asezam cate o lingura de smantana si ramurica parfumata de rozmarin.

-Bagam in cuptor tavita la 175C si lasam sa se rumeneasca frumos.
-Din cand in cand, mai stropiti carnea cu sosul lasat. Iese delicios!

3 comentarii:

Blog Feminin spunea...

Eu stiam reteta asta insa fara smantana am sa vad cum e si cu smantana

Cami spunea...

Draga Iulia, te asteapta un premiu la mine pe care il meriri si ti-l ofer din tot sufletul ! O zi buna! Cami

Iulia spunea...

Salut! Iese destul de bun si cu smantana! Delicios!

Cami, multumesc frumos de premiu! O sa incerc sa-l ridic...asta daca voi putea sa intru pe blogul tau. Te pup dulce, Cami draga mea!