luni, 1 februarie 2010

Sa-l ajutam pe Catalin!

In postarea lui Tunde de aici, gasiti o rugaminte pe care o transmit si eu, catre toti cititorii blogului meu. Este vorba de un baietel tare, tare scumpel, in varsta de 5 anisori, care are nevoie de ajutorul nostru. El a fost diagnosticat cu o tumora maligna la creier.
Parintii lui trec prin momente foarte, foarte dificile, deoarece in urma cu ceva timp au mai pierdut o fetita bolnavioara. Totul s-a datorat faptului ca nu au avut suficienti bani pentru a o trata in strainatate.
Haideti sa fim cu totii aproape de Catalin si sa reusim o minune impreuna!
Pe acest blog gasiti informatii despre micutul Catalin care se agata de viata cu toate puterile si ne asteapta sa-i fim alaturi.
Orice donatie, oricat de mica, poate ajuta viata acestui copil! Cei care doresc sa ii fie alaturi, o pot face la urmatoarele:


Banka Raiffeisen
Nume titular : Paun Stan

COD IBAN IN EURO
RO43RZBR0000060012256054
COD IBAN LEI
RO59RZBR0000060012256057
COD IBAN USD
RO75RZBR0000060012256060


la ghiseu sau pe ordinul de plata trebuie trecut nr de cont, numele titularului si important este sa precizati ca suma este o DONATIE .
Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim sa-i aducem din nou zambetul pe buze micutului si sa facem din el un copilas normal care poate iesi din nou la joaca fara nici o grija!

4 comentarii:

Tunde spunea...

Iulia multumesc fff mult pt sprijinul tau ... orice ajutor este bine venit ...iar mediatizarea cazului e fff important ... multumesc mult
o zi buna Tunde

Unknown spunea...

Cu mare placere, draga mea! Sper sa fie cu noroc pentru scumpelul de Catalin!
Multi pupici din partea mea!

CamiWitt spunea...

Scuze ca scriu aici
Te astept la cules premii o zi buna! Cami

Unknown spunea...

Merci, Cami!