joi, 4 martie 2010

Bouyourdi-aperitiv grecesc

250g branza Feta
2 rosii
1/2 ardei gras
100g cascaval ras
oregano
chili
2 linguri ulei de masline.



-Se oparesc rosiile 1 min in apa fierbinte, apoi se decojesc si se taie felii.
-Ardeiul se taie fasii mici iar branza cubulete.
-Asezati in forma cate jumatate din fiecare ingredient, apoi presarati oregano si asezati si ultima parte din ingrediente peste care presarati din nou oregano iar de data asta adaugati si chili. La sfarsit, stropim cu uleiul de masline.
-Asezam deasupra o folie de Al si bagam la cuptor la 200C pentru 20-25min. Dupa aceea, scoatem folia si mai lasam inca 10 min.
-Se mananca cu multa paine prajita.

-Este o reteta absolut delicioasa! Iubitorii de branzeturi nu trebuie sa o rateze!


8 comentarii:

Cami spunea...

Numele nu ma inspira la nimic. Arata foarte bine, se noteaza. O zi buna. Cami

ANCA spunea...

Arata intersant si cred cai gustoasa :)

ANCA spunea...

Hi ,te asteapta niste premi la mine pe blog de 8 Martie daca iti face palcere sa-l ridici .....

LauraAdamache spunea...

La Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!

Just me spunea...

Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

Miha spunea...

Yamm yamm..
Te asteapta cateva premii pe blogul meu!
O seara faina!

ana .araki spunea...

hmm ,,eu sunt moarta dupa genul asta de mancare gratinata ,,arata foarte bine !iti ofer niste premii la mine pe blog.

Iulia spunea...

Cami, trebuie sa incerci. E o nebunie de gust!!!

Anca, e super gustoasa! Multumesc mult pentru premii! Sper sa am timp sa le ridic...zilele astea am fost cam ocupata iar bloguletul meu a ramas pe ultimul loc in lista cu prioritati. Te pup si te mai astept pe la mine!

Laura, multumesc din suflet pentru urare! Te pupic si eu dulce de tot!

Just me, merci mult pentru gandurile frumoase!

Merci mult, Miha! Sper sa ajung sa ridic si premiile zilele astea!

Ana, nu o sa regreti daca incerci aceasta reteta! E super! Merci petru premii!Pupic!