miercuri, 29 septembrie 2010

Budinca de zmeura



300g zmeura
100g capsune
300ml frisca
250ml suc de fructe de padure
50g zahar pudra
30ml miere
1 plic gelatina.


-Se bate frisca cu zaharul si mierea. Zmeura (eu am avut congelata) se lasa la dezghetat, se pune apoi cateva minute pe foc pana se incalzeste putin, se paseaza apoi cu blenderul, se amesteca cu sucul de fructe si frisca, iar in cele din urma, cu gelatina inmuiata in putina apa rece si topita apoi pe baie de aburi.


-Se omogenizeaza bine si se toarna in forme pe care le tinem cateva ore in frigider, inainte de a fi servite.
-Se orneaza cu zmeura si capsuni.


2 comentarii:

alison spunea...

ce revenire frumoasa,prajiturile tale arata incredibil!

Iulia spunea...

Multumesc frumos, Alison! Ma bucur ca iti plac si sper sa le incerci si tu!