miercuri, 23 martie 2011

Supa crema de rosii si crutoane



O supa delicioasa si mai ales de post! Se poate savura atat rece cat si calda...noua ne place mai mult rece:D.



INGREDIENTE:
2 conserve mari de rosii in sos
1 morcov
1/4 telina
1 pastarnac
1 ceapa
1/2 ardei gras verde
300-400 ml apa
sare, piper
crutoane.



Curatam si spalam bine legumele, apoi le taiem cubulete mici. Calim ceapa in putin ulei iar cand incepe sa prinda o culoare maro, adaugam un pahar de apa si rosiile cu tot cu sos din conserva. Peste acest amestec adaugam si celelalte legume taiate marunt si lasam totul pe foc potrivit, amestecand din cand in cand.
Verificam legumele daca sunt fierte. In cazul in care supa este prea groasa, mai puteti adauga apa. Daca totul e gata, luam oala de pe foc si bagam blenderul in actiune astfel incat sa maruntim toate legumele.
Supa se serveste alaturi de cateva crutoane si un fir de patrunjel. Cine doreste poate adauga si o lingura de smantana...iese delicios!
Va urez pofta buna!








7 comentarii:

Adela Zilahi spunea...

delicios! arata foarte bine...

alison spunea...

delicioasa!:)

MONONOKE KITCHEN spunea...

O bunatate si o frumusete!

Iulia spunea...

Va multumesc! Pentru mine e un adevarat deliciu supa asta!

Pegasuslegend spunea...

sounds easy and looks great! Awesome photos!

mangocheeks spunea...

I would so love a bowl of this right now. Looks so lovely.

Iulia spunea...

Thank you Pegasuslegend!

Mangocheeks thank you! I would like to give you one:D.