miercuri, 12 decembrie 2012

Vacante de vis pentru luna cadourilor A venit iarna si la noi cu toate ca ma asteptam sa fie doar ger fara prea multa zapada. Acum stam in casa la caldura si in fata bradului impodobit ascultand colinde. Cateodata ma uit pe geam la albul nemarginit si ma gandesc cum ar fi sa fiu pe o plaja insorita din Maldive, unde apa oceanului e mult prea limpede  si nisipul mult prea fin. E de neimaginat cum albul nisipului si verdele vegetatiei se imbina intr-o armonie perfecta de unde pur si simplu nu ai mai vrea sa pleci.

 Dar ce ati spune despre o croaziera? Imbarcarea pe un vapor imens unde ati putea avea parte de tot luxul necesar si bucuria destinatiilor de vis. Cat de frumos trebuie sa fie sa plutesti pe apa si in acelasi timp sa-ti petreci ziua intr-un centru spa, sau sa faci baie intr-o piscina sau de ce nu, sa te distrezi practicand sportul preferat. O croaziera in Mediterana de Est ar fi superba. Roma, Sicilia, Rodos si Santorini sunt doar cateva din destinatiile unde as fi incantata sa fiu in acest sfarsit de an.
 


  Tot gandind la asa multe destinatii calduroase ma duce gandul fara sa vreau si la o excursie cu un tren de lux unde cabina de zi se transforma seara intr-un calduros dormitor cu baie proprie. Trenul Orient Express...cel mai luxos si elegant dintre toate. Probabil toti dintre voi il stiti. Mancarurile sunt dintre cele mai fine iar cabinele atat cele simple cat si cele duble sau cabinele apartament iti ofera luxul necesar pe toata durata calatoriei. De la geamul cabinei poti vedea fiecare peisaj parcurs si te poti bucura in liniste de calatoria deosebit de frumoasa oferita de acest minunat tren .
  Dar sa revin totusi in camera mea modesta unde bradutul impodobit parca moare de nerabdare in asteptarea mosului si bineinteles a cadourilor. Spre ca anul nou ce vine sa va aduca tuturor macar una din aceste vacante de vis!

 

 

 

Un comentariu:

kamrul hasan spunea...

i was the looking for the same and related info, what you describe on your article. And found you through google search. Its helps me a lots and i understood that you are one of skill article writer/ blogger. I have book marked your blog and hope to visit again to learn more. Thanks for your valuable efforts and time.