luni, 23 martie 2009

Ananas caramelizat

 

INGREDIENTE:
1 ananas mai marisor pentru ca ador acest fruct
miere
scortisoara
frisca.




Deoarece am achizitionat un grill,am inceput folosirea lui cu aceasta reteta foarte delicioasa.Cui ii place ananasul,o poate incerca cu incredere.
Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul.
Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat.


 

Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun bucatile de ananas.



 

Se lasa sa prinda o culoare maronie...



 

...apoi se scoate si se lasa sa se raceasca putin si se serveste in felii,alaturi de frisca.Foarte aromat si gustos.



Recipe by Aliza.

4 comentarii:

Lavinia spunea...

Frumoasa inaugurare pentru noul tau grill! Arata foarte bine ananasul tau caramelizat! La cat mai multe preparate delicioase facute pe noua ta achizitie! Te pup!

Iulia spunea...

Multumesc frumos,Lavinia!Esti o scumpica!Te pupic dulcic!!!

Diana spunea...

Subscriu si eu la cele spuse de Lavi, intr`adevar, arata tare bine! Mi s-a facut o poftaaaa:) Pupicei

Iulia spunea...

Ma bucur ca iti place,Diana!Pupicei si pentru tine dulci,dulci!!!