Se poate prepara simpla, de post sau se poate adauga carne si iese ceva si mai bun:D . Eu am preferat de data asta fara carne. O reteta pe care orice incepator poate sa o faca fara nici o grija.
INGREDIENTE:
600g pastai
1 ceapa
1 morcov
2 linguri pasta de tomate
patrunjel
sare, piper
ulei.
Se curata pastaile si se spala bine in apa rece. Se curata ceapa si morcovul apoi ceapa se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica.
Se caleste ceapa bine in putin ulei, se adauga si morcovul ras, pastaile si se completeaza cu apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba pana ce pastaile sunt gata, amestecand din cand in cand in mancarica.
Dupa ce mancarea a fiert, se adauga pasta de tomate si patrunjelul tocat marunt.
Se poate gati si cu carne, aceasta se prajeste, apoi se adauga ceapa si morcovul si se continua reteta de mai sus.
10 comentarii:
simplu si delicios... sa tot mananci ca nici nu ingrasa. pup
ii simt mirosul pana aici...:)) Imi place mult!
tii ce bine arata !marturisesc ca eu o prefer cu carne.
E foarte buna! Am incercat si eu si mi-a placut!
Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!
Arata mai bine ca la restaurant! Ma fac barbat si te cer de sotie! :D
Funland UNIREA si BEAUTYROOM te invita sa participi la campionatul de biliard al blogerilor. Vezi detaliile de inscriere aici:
http://www.beautyroom.ro/articole/timp-liber/funland-campionat-de-biliard-pentru-blogeri_51
Hai sa ne distram!
Ce ma bucur ca a fost pe placul vostru:D! Multumesc din suflet pentru comentariile frumoase!
Cum se fierb pastaile în bulion? Parcă legumele nu se fierb după ce adaugi tomatele.
La final se pune pasta de tomate. Scuze! Am scris eu gresit!
Trimiteți un comentariu