joi, 16 februarie 2012

Ciuperci pane



Ingrediente:
500g ciuperci albe
2 oua
pesmet
sare
piper.


Se curata apoi se spala bine ciupercutele si se lasa 10 minute la scurs.
Se sterg cu un prosop de hartie, se dau bine prin ou batut cu sare si piper apoi se trec prin pesmet. Va puteti ajuta cu ajutorul a doua scobitori. Eu asa am procedat. Se prajesc in tigaia cu ulei incins.
Se intorc cu grija pe toate partile iar dupa ce sunt gata se scot pe un servetel de hartie astfel incat sa absoarba surplusul de ulei.




Sunt delicioase alaturi de un mujdei:D!
Pofta buna va urez!


7 comentarii:

langmina spunea...

Ador ciupercile!Foarte bune!

Adela Zilahi spunea...

Sunt delicioase!!

Silviu Mihai spunea...

Nu prea mi-au placut ciupercile...dar dupa poze..:D

Unknown spunea...

:)Multumesc! Noi adoram ciupercile in orice fel posibil:).

Mihai Costin spunea...

Chiar as vrea sa mananc asa ceva...

Unknown spunea...

Pai nu sunt greu de facut si sunt si delicioase! Pregateste tigaia, pune uleiul si arunca ciupercutele:D.

Jocuri spunea...

Nu sunt greu de facut si sunt si bune !