INGREDIENTE:
500g aripioare
pesmet
1 ou
usturoi pisat
ulei
sare,piper.
Eu am fiert aripioarele,apoi le-am scos si le-am lasat putin sa se raceasca.
Intre timp am batut oul,apoi i-am adaugat usturoiul pisat,sare,piper si putin delikat.Am omogenizat bine.
Apoi fiecare aripioara in parte am dat-o prin ou,apoi prin pesmet si am pus la prajit in ulei incins.Foarte bune!
8 comentarii:
Ti-a mai ramas?:)Mi foame.Duminica am prestat si eu aripiare,insa eu le trec prin faina,paprika,piper,sare,si le prajesc in ulei.Te pup.O zi faina
Foarte frumos, trebuie sa incerc si eu.
Nu mi-a mai ramas din pacate:).E prima oara cand le-am facut asa:) si nu cred ca va fi ultima oara pentru ca ne-au placut tare mult.Nici cu faina nu am facut niciodata.Eu le bagam la cuptor de obicei,dar o sa incerc si cu faina intr-o zi.Te pupic si eu.O zi frumoasa!
Vicky,sa stii ca nu o sa-ti para rau daca le incerci.Sunt foarte bune,alaturi de o salata verde si cartofei.Pupici!
Mm buuuun de tot! Arata taaar bine! :)
Pupic!
Ma bucur ca iti plac, Edith!Sunt tare bune la gust.
Te pupic si eu!
tare bune aripioarele...asa am m-ai facut si eu...
Da intr-adevar sunt tare bune! Delicioase pot spune!
Trimiteți un comentariu