Asa cum spunea si Edith, sunt o gramada de retete de gulas...dar eu am incercat-o pe a ei. A iesit delicios!
3 cartofi
4-5 rosii
2 cepe
1 lingura paprika
ulei
2 foi de dafin
apa
sare, piper.
-Carnea taiata cubulete se prajeste putin in ulei incins, apoi se scoate si se lasa deoparte.
-In acelasi ulei calim ceapa tocata, adaugam carnea, paprika, frunzele de dafin si lasam pe foc mic sa se caleasca impreuna.
-Adaugam rosiile cubulete, apa, cartofii taiati cubulete si 1 lingura pasta de tomate...ca sa fie mai colorat :) .
-Lasam sa fiarba acoperit la foc foarte mic. Acesta este si secretul gulasului.
-Servim fierbinte cu putina smantana.
4 comentarii:
yummy, ce pofta mi-a facut mancarica ta :D
:) Sper sa o si incerci caci e tare gustoasa!
Ce delicios arata! :)
Iulia, arata super gulasul tau! Muult mai bine decat al meu :D
Sa va fie de bine! Pup!
Trimiteți un comentariu