INGREDIENTE:
200 g faina
4 oua
1 pliculet praf copt
2 linguri miere
100 g zahar
4 linguri apa.
Adaugam zaharul peste ouale intregi si le mixam foarte bine cu mixerul pana se albesc.
Adaugam faina si mierea de albine amestecand cu grija astfel incat sa nu se formeze cocoloase.
Peste amestecul de mai sus adaugam praful de copt dizolvat in cele 4 linguri de apa. Omogenizam si lasam 30 de minute la rece.
Umplem un polonic cu aluat si turnam intr-o tigaie de teflon pe care nu o ungem cu nimic.
Cand face primele balonase de aer pe suprafata clatiteti, o intoarcem pe partea cealalta.
Se pot servi dimineata la micul dejun cu Nutella sau miere de albine.
Din experienta proprie va pot spune ca aluatul rezista si o noapte in frigider.
Am facut compozitia intr-o seara iar dimineata am servit la micul dejun clatite calde cu miere de albine. Absolut delicioase si fine!
Recipe by Laura.
3 comentarii:
Excelente!
uite io nu ma pot angaja sa fac niciodata astfel de paste,ca nu suntem cu totii in acelasi timp la masa.
Miha, mai bune de atat nu stiu daca exista:D!
Pansy, poate se gaseste macar o duminica in familie:D.
Trimiteți un comentariu