marți, 30 august 2011

Castraveti umpluti



Am avut in meniu acesti castraveciori cand am iesit la picnic saptamana trecuta. Foarte buni ce-i drept insa dupa ce ii preparati, puneti un servetel sub ei pentru ca lasa un pic de zeama. In rest nici o problema...numai buni de mancat:D.


INGREDIENTE:
1 castravete lung
150g branza telemea
3 linguri mari cu smantana
marar
4-5 ridichi
patrunjel verde.







Am spalat bine castravetele, apoi cu ajutorul unui cutit am taiat capetele si cateva fasii din coaja verde. Dupa ce modelul e gata facut :D, taiem castravetele in felii mai groase pe care apoi le scobim in mijloc cu ajutorul unui cutitas mai mic sau o lingurita. Aveti grija sa nu rupeti coaja!
Am lasat bucatile de castravete pe un servetel de hartie si intre timp m-am ocupat de crema de branza. Nu e greu deloc...am amestecat telemeaua, smantana si mararul taiat marunt...eu am avut uscat dar daca aveti verde si proaspat e si mai bun, apoi am bagat blenderul in ele ca sa le fac o crema omogena. Cu aceasta crema am umplut bucatile de castravete si le-am ornat cu patrunjel verde si feliute de ridiche. Foarte bun!




 
 

6 comentarii:

Ioana V. spunea...

arata grozav de bine...

Antonina spunea...

Arata minunat! apetisant .. piciul meu s-ar descurca rapid ;)

Unknown spunea...

Alinutzika ma bucur tare mult k iti plac! Au fost deliciosi!

:)Antonina sper sa ii incerci pentru piciul tau drag si sa-mi spui daca au fost pe gustul lui:).

retetefarasecrete spunea...

deja imi lasa gura apa ce bine arata :)

Ahmedabad Escorts spunea...

Related topic in this blog I am finding many place but this too batter information in this blog which I couldn’t find anywhere everything is beautiful and interesting. All thoughts of writer are visible in this blog. You should continue make this type of blog

Unknown spunea...

:) Usor de facut si bun!

Thank you very mush for your nice words! I will continue with this and i hope I will see you soon:)!