miercuri, 3 august 2011

Limonada




Iata ca a venit din nou caldura si la noi si cum altfel sa o intampin daca nu cu o limonada rece-rece :D. Ca tot veni vorba de aceasta bautura minunat de buna, imi aduc aminte cu zambetul pe buze de vremea cand ne facea tata mie si fratiorului meu mai mic limonada, mai ales ca este un apicultor desavarsit si mierea nu a fost niciodata la noi o problema:D, iar noua nu ne placea cine stie ce...in schimb dadeam banii pe prostii...Coca Cola...Fanta:). Da ce atata vorbarie? Cine nu a incercat sa o incerce;).


Iata ce ne trebuie pentru un pahar destul de marisor:
1 lamaie
1-2linguri miere de albine
gheata
apa.


Stoarcem bine de tot lamaia apoi in sucul ei dizolvam mierea. Amestecam cu apa si gheata. Cine doreste poate adauga apa minerala.
Simplu si bun, nu? Merge de minune pe caldura de afara.






Daca doriti sa aveti limonada in frigider si pentru a doua zi, stoarceti mai multe lamai iar zeama lor o amestecati cu miere de albine. Tineti la frigider si de fiecare data cand vreti o limonada rece, turnati un sfert de pahar din acest amestec si completati cu apa si gheata.




4 comentarii:

Daniela Addario spunea...

Uite un pahar din asta m-ar fi salvat astazi, asta din cauza caldurii si innaduselii... Servesc acum de la tine, ca sa ma simt mai bine...

Unknown spunea...

Super! Day by day!

Unknown spunea...

Cu mare drag Daniela te servesc si daca vine iar caldura aia mare, dai fuguta aici ca iti pregatesc un pahar repede-repede:D.

Multumesc PhotoLeoGrapher!

DARIE SCRIPNICIUC spunea...

este buna