300 g faina
150 g unt moale
100 g zahar
1 lingurita praf de copt
1 pachetel zahar vanilat
1 ou
1 ou
gem de capsuni am avut eu pentru umplut
zahar pudra
Framanti toate ingredientele .
Intindeti aluatul cu sucitorul(între 2 foi de hîrtie de copt).
Apoi taiati forme cu,si fara gaurele(jumi-juma).
Se coc la 180C pana se rumenesc frumos. Se scot din cuptor apoi si se lasa la racit.
Se coc la 180C pana se rumenesc frumos. Se scot din cuptor apoi si se lasa la racit.
Incalzesti gemul si lipesti fursecurile cate 2.
Le pudrezi.
Le pudrezi.
Recipe by Maya.
4 comentarii:
Nu am mancat ceva mai bun in materie de fursecuri . Se topesc in gura, iar aroma chiar nu/mi dau seama de unde vine. Spun asta pentru ca le/am executat azi. Delicioase este foarte putin spus. Multumesc pentru reteta!
Cu mare placere!
Intr-adevar sunt tare bune! Gabi al meu imediat le infuleca atunci cand le fac :) !
Ma bucur ca le-ai incercat si te mai astept cu mare, mare drag!
Da' despre copt nu ne zici nik ?
Am corectat. Imi cer scuze pentru asta!
Trimiteți un comentariu